jukeheaven

Audio/SatNav reading 'Phone not fitted'.

Recommended Posts

I have 2008 X-type with audio/Sat nav touchscreen.

The bluetooth phone link has worked perfectly until yesterday.

Now, when I try to use the phone, I have a blank screen with the message, 'Phone not fitted' This system does not have a phone fitted,

My handset shows bluetooth is connected to the car.

I would be grateful for any suggestions, recommendations.  Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

First thing I'd do is disconnect your battery for 15 minutes. Usually does the trick 🙂 If not let me know and can go through m ore detailed diagnostics

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Raistlin said:

many thanks, will try thisFirst thing I'd do is disconnect your battery for 15 minutes. Usually does the trick 🙂 If not let me know and can go through m ore detailed diagnostics

 

Many thanks for quick response. I'll give this a try tonight, and report the findings..-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/9/2019 at 11:19 AM, Raistlin said:

First thing I'd do is disconnect your battery for 15 minutes. Usually does the trick 🙂 If not let me know and can go through m ore detailed diagnostics

 

Well done kind Sir. This worked perfectly. Many thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...