Roy M

Centre screen blinking and not loading

Recommended Posts

Hi my screen has stopped working, all I get is the jaguar symbol blinking on and off intermittently and now have no radio, no proximity sensors, no reversing camera and no USB power, I tried to remove the disc in the boot and when I press the eject button nothing happens, maybe no power to that as well? BTW the car is a 2011 XF-S

Thinking maybe a battery disconnect and leave for twenty minutes and reconnect? I dont know how I should do this and concerned that I may lose more electrics, can anyone help? 

Many thanks in advance

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Started the car this morning and its all working again???? Go figure! So 24 hours without anything now cleared? Will keep an eye on it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Have recently read a similar post from a member on here and his response was the same....came back on and waiting for it to come back but no idea what was causing it.....keep us in the loop if it appears again and/or if you find the reason/rectification

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...