martinjp76

Issue installing Xcarlink SKU153618 - System Ready Error

Recommended Posts

Hi everyone. Just got an XF 3.0 V6 diesel premium luxury a few weeks ago. Absolutley love the car and for the age, it's in mint condition.

It's a 2010 and so of course only does DAB and CDs, which in this day and age is a bit old hat. In order to be able to us Android Auto for my maps and spotify, I decided to install the Xcarlink SKU153618 system, http://www.xcarlink.co.uk/product.php?productid=544&cat=45&page=1

My local car audio place in Bristol, who I've used before, have installed it all, but the system when you connect a phone won't go past a screen which says "system ready" and they've spent hours trying to resolve the issue and Xcarlink don't seem to know a solution either. They installed the same system in an Audi RS4 today and all worked fine but the Jag does require 2 interfaces, rather than 1. 

Any one had one of these installed and encountered any issues please? Or know anyone who might be able to help? If we can't get it to work, I'll be stuck with the rubbish system I've got and no way of just putting in a new head unit due to the touch screen!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...