Jump to content

Reversing Aid not working


Grimm
 Share

Recommended Posts

Hello and thank for your time on ths subject.

I have a 2006 X-Type estate and had the issue of my boot leaking causing my reversing module to get water damaged (my leaking boot is now sorting). I have since replaced my module. 3 out of the 4 sensors were chirping to which I replaced that sensor, not fixing the problem even after switching a working sensor from another position just to check. I sprayed an electrical cleaner on the connectors to the non working sensor and the connector to the module. When reconnected all sensors are now chirping but no reversing beeping.

Is there something I'm missing?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hello , i had the same problem , mine had the small speaker deffective , i changed it and everything works , if you have the same problem be sure to get a speaker with the exact same specs as the original , nothing else works , i tryed...

Mine is a sedane , i couldn't tell you where to find this speaker on the estate 🙂

Link to comment
Share on other sites

View all the latest Jaguar leasing deals here:

Limited Stock*for early 2022

*Due to the on-going semiconductor issues, the supply of new cars and vans has been dramatically hit. If you are due to change your vehicle/s in the next year or so you will NEED to start looking now to avoid disappointment or potentially being without a vehicle.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...



Forums


News


Membership