Jump to content

cooling


Ian Simpson
 Share

Recommended Posts

HI ALL 

i have the xj6 2005 ford v6 80000 miles temp guage sits bang on the middle once up to temp 

the heater only blows very slightly warm air 

also low coolant light comes on the red one. I thought the amber one would come on then the red one but only the red, when the car is switched on the amber and red come on till it goes through its test ,now the car does use water but mostly when the low coolant light comes on it does not need topped up there is absolutley  no sign of external leak the car always fires up first turn no misfiring or steamy exhaust are the two problems related help IAN

 

Edited by Ian Simpson
forgot mileage
Link to comment
Share on other sites

View all the latest Jaguar leasing deals here:

Limited Stock*for early 2022

*Due to the on-going semiconductor issues, the supply of new cars and vans has been dramatically hit. If you are due to change your vehicle/s in the next year or so you will NEED to start looking now to avoid disappointment or potentially being without a vehicle.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...



Forums


News


Membership