Jump to content

Premium Sound System


Dr Crippen
 Share

Recommended Posts

I have a strange problem with the Premium Sound System in my 2006 X-type 3.0 Sport. The left hand door speakers, front and back door, have stopped working. Strangely, the tweeters are working normally. The wiring diagram shows them going directly back to the power amp. in the boot. I assumed the amp. had packed up so got another on Ebay but the problem persists! Now have two power amps!!

I was going to take a door card off to test the speakers but what is the chance of the front and back blowing at the same time??

The problem is with radio and CD player and my phone bluetooth can't be heard (I assume it feeds to the front left speaker)

Any car audio/HiFi guru out there who can give me any pointers?

Link to comment
Share on other sites

View all the latest Jaguar leasing deals here:

Limited Stock*for early 2022

*Due to the on-going semiconductor issues, the supply of new cars and vans has been dramatically hit. If you are due to change your vehicle/s in the next year or so you will NEED to start looking now to avoid disappointment or potentially being without a vehicle.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...



Forums


News


Membership