Jump to content


Infotainment system


JLD
 Share

Recommended Posts

Hello i am a first time owner of a 2014 jaguar xf sportbrake 3.0 and this morning i started the car and i have no radio (greyed out), no phone, no sat nav and no sound on the parking sensors. I have tested the battery and it is good, i have also checked the fuses in the boot which are all good. I have tried taking the battery terminals off for a time to try and reset but problem still there. Has anyone got any remedies? Thanks 

Link to comment
Share on other sites

Hi Jason,

Welcome to the Jaguar Owners Club.

I see your are in Wales, I am in North wales, I did have an XF now have XJ.

They are beautiful cars.

You have done what I would have done to solve problem,  when did you buy it? did you buy from dealer? 

I would take it back if you did and ask them to diagnose the problem.

May be some sort of wiring problem, a break some where?

I am sure one of the other owners can help you.

Kind Regards,

Julie.

Link to comment
Share on other sites

Hi Aubrey, thank you for the reply the car was a private sale i live in South Wales near Cardiff. I will check for water in the boot, failing that I will get it to the garage to get a diagnosis. Been doing some digging on the Internet and others causes are the Dab and bluetooth modules under the passenger seat failing and knocking out the fiber optic chain. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...



Forums


News


Membership