Jump to content


Coolant system & fans


Pedro Zammitt
 Share

Recommended Posts

Hi Guys, I have a 2002 X-Type 2.l petrol. Have just fixed a broken hose and replaced the coolant. All ran ok but ona very short trip the guage went to red the warning lights came on. Stopped the car but the fans continue for at least 8 mins after switching off and there has been no loss of coolant. Any ideas please.

Cheers

Pedro

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hi Guys, I have a 2002 X-Type 2.l petrol. Have just fixed a broken hose and replaced the coolant. All ran ok but ona very short trip the guage went to red the warning lights came on. Stopped the car but the fans continue for at least 8 mins after switching off and there has been no loss of coolant. Any ideas please.

Cheers

Pedro

Hi see that u have had no answer to your Q, If I am not mistaken it may be that u have had a air lock in the coolent,fans would work till temp drops, but sure u have sorted it by now...sorry but have just joined, or would have tryed to help earlier

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share





×
×
  • Create New...



Forums


News


Membership