johnw777

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

johnw777 last won the day on May 30 2017

johnw777 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About johnw777

  • Rank
    Member

Profile Information

  • First Name
    john
  • Gender *
    Male
  • Jaguar Model
    X-Type
  • Year of Jaguar
    2005
  • UK/Ireland Location
    Essex

Optional Info

  • How did you find us?
    Google

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Iv'e just bought one of those hubs for £89, much easier than trying to change the bearing as you need special tools.
  2. Interesting addition to the thread posted today (Sat).
  3. Peter, I think it's more than one bad experience, if you have read the tread!
  4. I did try removing them & soaking in hot water & stretching them out thinking they would stay there, but no different. Tried tie-wraps but not strong enough, so 2 screws in each, not moved since!
  5. The transponder needs programming using special equipment!!
  6. Not everybody would agree with you on this... http://www.jaguarforum.com/showthread.php?t=34766
  7. When you say there is no disk in the player, the disk is in the sat nav dvd player in the boot, remove the disk & clean, see if it now works!!
  8. There's a guide here with pictures...... http://www.jaguarforum.com/showthread.php?t=68955
  9. The aerial connector is "Fakra"
  10. Nice work with the calipers! The noise you asked about, what engine have you got, also can you clarify which side?
  11. There is a hot soak issue that an ECU software update is meant to cure, but you would need to go to a dealer or specialist with the right equipment to update the software. A specialist quoted me £75 to update.
  12. Other thing to check, is the control module in the spare wheel area, as this has been known to have condensation.