John Pappy

HELP .Left turn & break lights not working

Recommended Posts

HELP needed, 1988 XJ6 (XJ40) ,
Left turn & break lights not working, I checked the bulbs, OK. I checked the fuses, OK. I removed the module and tested it on the right side, module OK.
I'm at a loss for what else to check, ........ any ideas would be appreciated 
Thanks, John.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK. I switched the left & right lamp control module, both modules work ,(and will work without being grounded) both bulb holders work, I checked all fuses (not knowing what fuse is for what , covers missing). My next question what plug supplies the power to the module ? The large round one with 4 wires or the square one with like 12 wires ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi

I'd test at the connectors for 12v when each item is turned on

but as 2 items are not working I'd say its a earth problem, check the light cluster, the lamp holders, there usually a metal grid that the circuit, check you have a good earth to each lamp holder, this metal grid can break sometimes

here's a link to manual that might help http://wilfredfoto.nl/XJ6 Series III/manuals/XJ6 Service And Repair Manual (Haynes).pdf

ScreenShot197.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...