Recommended Posts

hi I'm New I have only had my 2003 x type from February this year everything was fine till this morning when my engine management light came on after a few minutes it starts to flash and  I get another amber light comes on and a message says cruise control not available, It also seems to judder and run sluggish. does any one have any ideas?

Yours Kevin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Quote

Worth getting the codes read Kevin. Even a cheap code reader should point you in the right direction. loads of info on which one to choose on this and other forums.

Might be something simple like a  sensor or even a battery on it's way out.

Good luck and let us know how you get on.:xmas: Merry Xmas

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Battery would be my first thought. If you are able to park somewhere where you can run a cable, I would advise plugging it into a CTEK Battery Conditioner (or similar) for at least 12 hours to see if this helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...